Rightspeed App

Ce tip de cititor ești? Îți place să te relaxezi la soare cu o carte și o cană de cafea, bucurându-te de fiecare cuvânt scris, sau citești pentru a acumula rapid informații și cunoștințe. Dacă intri în a doua categorie, acum există appul perfect pentru tine.

Rightspeed App este o aplicație pentru iOS care îți antrenează creierul în a asculta audiobookuri cu până la de 10 ori viteza normală. Conceput de Max Deutsch, appul se bazează pe plasticitatea creierului și pe capacitatea acestuia de a se adapta la alt ritm de ascultare. Rightspeed crește, aproape pe nesimțite, viteza de lectură cu 0,1x la fiecare două minute. Odată ce simți că ai atins maximul tolerabil, poți seta viteza la cea aleasă de tine. De exemplu, pentru Deutsch viteza optimă este de 5,3x cea normală. Asta înseamnă că el poate termina cinci cărți în intervalul de timp pe care tu îl petreci ascultînd o singură carte.

Aplicația, care costă 2,99 dolari în iTunes store, a fost primită bine de utilizatori. Cu toate acestea, cea mai mare provocare pentru Rightspeed App abia acum urmează prin stabilirea de parteneriate cu content providers. Fără conținut relevant și divers care să satisfacă nevoile unei game largi de ascultători, aplicația riscă să rămână doar o șmecherie tehnică.

large_7fceea2c-e547-493b-9821-4cf15f31a581promotional-photo-for-the-rightspeed-app-where-you-can-see-the-automatic-speed-ramping-function-and

Comments are closed.