OLO 3D Printer

Prețul imprimantelor 3D scade de la o lună la alta, iar posibilitățile de creație sunt nenumărate. Fiind un domeniu atât de efervescent, nu e de mirare că inovațiile se produc pe bandă rulantă, iar cea mai recentă se numește OLO 3D Printer.

Device-ul, care costă doar 99 dolari, a fost creat astfel încât să transforme orice smartphone într-o imprimantă 3D. Tot ce trebuie să faceți este să activați appul, să montați telefonul în baza dispozitivului, să selectați obiectul pe care doriți să-l imprimați și acesta va fi gata ceva mai târziu. Materialul folosit de OLO este o rășină lichidă special concepută pentru a se întări la lumina produsă de ecranul telefonului. Astfel, lumina direcționată via aplicație determină straturile de rășină să se solidifice treptat conform designului pe o placă ce se mișcă încet în sus.

În numai câteva ore de la lansarea campaniei Kickstarter, OLO și-a atins targetul de finanțare de 80.000 dolari, ajungând până acum la peste 1.300.000 dolari, și va începe să fie livrat în luna august.

OLO-smartphone-3D-printer-designboom-04-818x460OLO-smartphone-3D-printer-designboom-02-818x460olo_smartphone_3d_printer1

Comments are closed.