Jauntful

jauntful

Uneori e o adevărată bătaie de cap să centralizezi toate recomandările pe care le primești atunci când te pregătești să pleci în vacanță. Jauntful este un travel app care descântă cele mai bine ascunse secrete ale unui oraș, creând ghiduri generate și curatoriate de către prietenii tăi. Numai bune de băgat în buzunar, ghidurile pot fi share-uite cu oricine prin intermediul aplicației, apoi printate sau pur și simplu citite online pe telefon.

Deși conținutul generat de utilizatori în sfera călătoriilor e rețeta multor afaceri de succes zilele astea, avantajul aplicației Jauntful este că oferă servicii complet customizabile, în care fiecare hartă e personalizată. Fiecare recomandare pe care o primești, de la cea mai bună cafenea din zonă la activități de divertisment care te-ar putea interesa, e aleasă de oameni pe care îi cunoști.

Dezvoltatorii încă lucrează la dezvoltarea app-ului, în care urmează să integreze un mecanism care te anunță atunci când cineva îți ia în considerare sugestia și descoperă locul grozav pe care l-ai recomandat.

jaunt3jaunt4

Tags: × × × × ×

Comments are closed.